AMASYA / SULUOVA - 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Karne öncesinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik ❝Kazanım Değerlendirme Sınavı❞ gerçekleştirdik.

Sevgili öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyoruz.

Ock

Daha temiz hava, daha yeşil doğa, sürdürülebilir bir yaşam için enerjimizi verimli kullanalım, geleceğimize ve dünyamıza hep birlikte sahip çıkalım.

10-16 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası Kutlu Olsun.

Ock

Gece gündüz demeden fedakarca çalışan, başta Suluovamızda görev yapan gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz.

"Mescid-i Aksa'yı gördüm düşümde

Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu

Varıp eşiğine alnımı koydum

Sanki bir yer altı nehr çağlıyordu"

Kim demiş her şeyin bitişi ölüm, Destanlar yayılır mezarlarımızda..

Mehmet Akif İNAN'ı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle ve dualarla yâd ediyoruz.

Ock

❝Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.❝

Şehit Polisimiz Fethi SEKİN'i şehadetinin 6. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ock

Suluova Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜÇOK okulumuzu ziyaret etti.

Nazik ziyaretleri, hoş sohbetleri ve hediyeleri dolayısıyla Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Bugün; #ErenBülbül'ün doğum günü.

Vatanı için canı pahasına gösterdiği kahramanlıkla dualarla kalplerde yaşayacak koca yürekli #ErenBülbül iyi ki doğdun.

#İyikiVarsınEren

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri rehberliğinde başlatılan çalışma kapsamında tüm sınıf şubelerinde en fazla kitap okuyan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, kitaplarla kurmuş oldukları dostluklarının ömür boyu devam etmesini diliyoruz.

Ara

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 86'ncı yıl dönümünde rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Ara

Okulumuz Sabah Grubu Ana Sınıfı Öğrencileri 749 yıl önce vuslata eren Mevlana Celaleddin Rumi'yi Anma Programı düzenlediler.

Ara

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında öğrencilerimiz, Sarıkamış Harekatı'nın 108. yıl dönümünde, Birinci Dünya Savaşında Ruslarla yapılan mücadeleye sahne olan Sarıkamış Cephesindeki askerlerimize Van'dan cephane taşımak için yola çıkan öğrencilerin hikâyesinin anlatıldığı "120" filmini izlediler.

Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Ara

❝Bastığın yerleri yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.❞

dizelerinin dile gelişidir Sarıkamış.

Şehadetlerinin 108. yılında Sarıkamış şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mekânları cennet, ruhları şâd olsun.

Ara

Yerli malı ekonomiye can, toprağa bereket, geleceğe güç verir!

12-18 Aralık "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" Kutlu Olsun.

Ara

Emeğin ve alın terinin simgesi madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü kutluyor,

Maden şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla yâd ediyoruz.

Kas

İmam-Hatip okullarının kurulması ve yaygınlaştırılması yolunda hayatı boyunca mücadele eden Celalettin ÖKTEN hocamızı vefâtının sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz.